Page content

Waardevolle Coachingweek Marbella december 2015

Waardevolle Coachingweek Marbella december 2015

Een aantal keer per jaar fungeer ik als coach bij trainingsweken in het buitenland. Groepen variëren van schoolverlaters tot ondernemers en van twintigers tot “midlifers”. Het boeiende hiervan is dat je afgesloten van je “normale” leven op een idyllische locatie jezelf eens een week lang onder de loep kunt nemen. De reden dat je hier aan deelneemt is ook vaak niet de reden dat je deelneemt, er komt altijd iets naar voren wat je niet had verwacht of niet dacht dat je het zou oplossen of helder zou krijgen. Een cadeautje aan jezelf en uiteindelijk ook aan je omgeving en je toekomst.

Sommige realiseren zich dat het roer faliekant om moet, anderen ervaren waardoor hun succes of geluk wordt gesaboteerd of wat hen tegenhoudt. Door de groepsdynamiek komt ook naar voren waar iemand heel goed in is, vaak zonder dat ze daar bij stil staan. Voor mij is het een dankbare invulling van mijn missie in coaching. Het afgelopen jaar heb ik wederom deelnemers zien veranderen, verbeteren of succesvol zien worden na een intensieve week aan de slag met je talent. Uiteraard moeten ze het zelf doen, en dat doen ze ook, maar stiekem hoop je iedere keer een klein beetje te hebben bijgedragen aan hun toekomst of succes.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan een coachingsweek op locatie met een kleine groep die “eager to learn” is en aan de slag willen met hun talent, stuur dan een mailtje naar het contactadres.

In februari 2016 is een week in Marrakech, deze is inmiddels volgeboekt. Voor Marbella in april zijn nog enkele plaatsen vrij.

Comment Section

0 reacties op “Waardevolle Coachingweek Marbella december 2015

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: